• Gratis verzending boven €60,-
  • Levering in Nederland, België en Duitsland!
  • 1500m² feestwinkel in Doetinchem

Direct naar de producten

Gender reveal party

Op zoek naar maatwerk ballonnendecoratie of de complete aankleding van jouw genderreveal party? Klik dan hier voor meer informatie.

Sortering
Sortering

Alles voor jouw gender reveal party

Wil jij het geslacht van je baby op een leuke en unieke manier bekend maken aan je vrienden en familie? Met de gender reveal feestversiering van Festival maak je deze gelegeheid tot een succes. Van vlaggenlijnen tot papieren bordjes en bekertjes, wij hebben alles op het gebied van genderreveal.

Geslacht van een baby bekend maken

Het geslacht van je baby bekend maken kan op veel verschillende manieren. Bij Festival in Doetinchem hebben wij een breed assortiment in feestartikelen waarmee je op een leuke en unieke wijze het geslacht van je kind kunt onthullen. Kies je voor een confetti shooter met roze of blauwe confetti of voor het kapotprikken van een 1 meter grote gender reveal ballon? Voor een voetbal met roze of blauwe poeder erin of misschien wet een grote pinata in de vorm van een vraagteken? Ons assortiment wordt continue aangevuld met unieke manier op het geslacht bekend te maken. Benieuwd of wij iets hebben of heb je een uniek idee? Neem dan even contact met ons op.