• Gratis verzending boven €60,-
  • Levering in Nederland, België en Duitsland!
  • 1500m² feestwinkel in Doetinchem

Over ons

Festival is een feestwinkel in Doetinchem die al ruim dertig jaar feest- en carnavalsartikelen verkoopt. Voor ieder feest kun je bij ons terecht, van een verjaardagsfeestje tot een themafeest. In onze fysieke winkel hebben wij een groot gedeelte van het assortiment op de website. Dit is zelfs aangevuld met andere producten die niet op de website staan. Dus als je hier niet vind wat je zoekt, kom gerust eens langs!

Feestartikelen

Een feestartikel maakt een gelegenheid extra speciaal. Geef bijzondere momenten aandacht en laat de verjaardag, een feest, een jubileum of afscheidsfeestje van een vriend, vriendin of familielid niet zomaar voorbij gaan. Ons assortiment artikelen om jouw feest compleet te maken is immens groot. Van brillen, pruiken, snorren tot aan hoeden en honderden andere artikelen.

Carnavalsartikelen

In onze mega feestwinkel van ruim 1500 m2 is er een ruime keuze aan carnavalskleding en accessoires. Zo is er een hal ingericht met meer dan 10.000 carnavalskostuums. Kijk hier eens rond en raak geïnspireerd voor carnaval of jouw verkleedfeest. We hebben kostuums en artikelen voor elk thema: of je er nu uit wilt zien als piraat, piloot of verpleegster.