• Gratis verzending boven €60,-
  • Levering in Nederland, België en Duitsland!
  • 1500m² feestwinkel in Doetinchem

Retourneren & Ruilen

Retourneren

Je kunt artikelen, mits onbeschadigd, in originele verpakking en ongebruikt, binnen 14 dagen retourneren. Na ontvangt storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Het retourneren van artikelen is altijd op eigen risico.

Om artikelen te retourneren kun je de volgende stappen ondernemen:

 

……………………….

Defect/verkeerd product ontvangen?

Wanneer je een defect of een verkeerd artikel heeft ontvangen verzoeken wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Gelieve het artikel(en) nog niet retoursturen tot je verdere instructies hebt ontvangen. Contact opnemen kan door langs te komen in onze winkel, ons te bellen of te mailen.

Ruilen van artikelen

Het ruilen van artikelen uit uw internetbestelling kan door het artikel retour te sturen en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop.

Kosten retourneren

De kosten voor het retour verzenden van de artikelen zijn altijd voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden verschillen per aanbieder.

Verzendkosten

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met een waarde van meer dan €60 betalen wij de verzendkosten. In het geval dat je van deze bestelling artikelen retour stuurt en de waarde van de bestelling onder de €60 komt, verrekenen wij de verzendkosten met het bedrag dat dat teruggestort wordt op je rekening. Indien je de gehele waarde van de bestelling retour stuurt, mogen wij geen verzendkosten verrekenen met het terug te storten bedrag.

Retourneren in de winkel

Een internetbestelling kan altijd geretourneerd worden in onze winkel in Doetinchem. Via deze weg bespaar je verzendkosten en kan je altijd nog even rondkijken in onze ruime Feestwinkel. De artikelen dienen eerst retour gemeld te worden, voordat wij het retourproces kunnen afhandelen in de winkel.

Je kunt de artikelen retour melden door:

........................................

Herroepingsrecht

Als je een bestelling plaatst in onze webshop heb je 14 werkdagen het recht om van de bestelling af te zien, zonder opgaaf van een reden. In het geval dat de bestelling al is verzonden of is ontvangen, kan je de bestelling terugsturen door deze retour te sturen (zie kopje 1. retourneren). In dit geval zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden

Wanneer artikelen speciaal voor jou besteld zijn kunnen deze helaas niet geretourneerd worden. Mocht dit het geval zijn nemen wij eerst contact op, voordat het artikel besteld wordt. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent wanneer het om een speciale bestelling gaat.

 

Daarnaast zijn er ook artikelen die wij niet retour kunnen nemen in verband met hygiëne, maatwerk of artikelen die wij niet meer opnieuw kunnen verkopen. De volgende artikelen kunnen wij niet retournemen:

  • Make-up, wimpers en overige cosmetica
  • Pruiken
  • Artikelen zonder originele verpakking
  • Artikelen met een kapotte verpakking
  • Artikelen met sporen van gebruik
  • Artikelen waar een vorm van maatwerk aan te pas is gekomen

Vragen retourbeleid

Heeft u vragen over ons retourbeleid? Stel deze gerust, wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar op 0314-334641 of stuur een e-mail naar info@festival.nl.