• Gratis verzending boven €60,-
  • Levering in Nederland, België en Duitsland!
  • 1500m² feestwinkel in Doetinchem

Direct naar de producten

Sinterklaas & Pieten kleding en accessoires

Sortering
Sortering

Sinterklaas en pieten artikelen kopen

Zoek je Sinterklaas en Pieten kleding en accessoires? Bij Festival vind je een ruim assortiment binnen dit thema. Bij ons vind je de mooiste Sinterklaas baarden, mijters en kleding, maar ook pruiken, strooizakjes en jute zakken voor Piet. Ook hebben we allerlei mooie pietenkragen en benodigde schmink op voorraad. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier ons aanbod online of bezoek onze mega feestwinkel van 3200 m2 in Doetinchem om het aanbod aan Sinterklaas & Piet kleding en accessoires te bekijken.

Breed assortiment Pietenkostuums voor dames

Bij Festival verkopen wij diverse Pietenpakken voor vrouwen. Voor de sportieve Pieten hebben wij een broek met een blouse waarin je goed kunt springen en bewegen. Voor de vrouwelijke Pieten hebben wij Pietenjurken met een mooie uitlopende rok. Hierin kun je goed dansen en spelen met andere Pieten en kinderen! Om de Pieten outfit compleet te maken verkopen wij ook bijpassende accessoires.

Pieten kostuum heren in alle prijsklassen

Voor de mannelijke Pieten verkopen wij diverse Pieten outfits. Zo hebben wij een compleet stoffen pak met blouse en een pofbroek in verschillende kleuren. Deze pakken zijn uniseks en daarom geschikt voor mannen en vrouwen. Ook kun je in onze pakken goed bewegen en ze zijn daarom geschikt om te springen, dansen en andere Pietenkunstjes te doen bij het Sinterklaasfeest! Verder verkopen wij luxe fluwelen Pietenpakken met gouden details voor de chique Pieten. Kijk gerust bij onze accessoires om je Pieten outfit helemaal compleet te maken.

Pieten kostuum kinderen kopen?

Voor kinderen die verkleed willen als Piet verkopen wij diverse pakken. Zo hebben wij verschillende pakjes die een blouse en broek bevatten in vrolijke kleuren met gouden knoopjes. Zo kan ieder kind zijn eigen stijl Pietenpakje uitkiezen, zoals een lief paars Pietenpakje of een stoer blauw Pietenkostuum. Wil jij er bij het Sinterklaasfeest helemaal bijpassen? Kijk dan gerust ook bij onze Pietenaccessoires om de Pietenoutfit compleet te maken!

Sinterklaas kostuums van Festival Feestwinkel

Bij Festival verkopen wij verschillende Sinterklaaspakken in alle prijsklassen. Wij hebben diverse complete kostuums, maar wij verkopen ook delen van het kostuum. Zo hebben wij een Sinterklaascape, Habijt en sjaals. Bekijk onze Sinterklaas accessoires om de hele Sinterklaas outfit compleet te maken.