• Gratis verzending boven €60,-
  • Levering in Nederland, België en Duitsland!
  • 1500m² feestwinkel in Doetinchem

Direct naar de producten

Tirol en oktoberfest kleding en accessoires

Sortering
Sortering

Tiroler kleding en accessoires

Trek een lederhose of dirndl aan en ga los op ieder feest! Bij Festival vind je de mooiste tiroler kleding en accessoires voor het Oktoberfest. Wij hebben lederhosen en jurkjes in alle kleuren, maten en prijsklassen. Kortom bij Festival vind je altijd de perfecte oktoberfest outfit voor jou. Benieuwd naar ons asortiment? Bekijk ons online assortiment hier of bezoek onze mega feestwinkel van 3200 m2 in Doetinchem. Zeker weten doen we dat jij met de mooiste tiroler en oktoberfestkleding naar buiten gaat!

Lederhosen kopen bij Festival

Bij Festival verkopen wij lederhosen in alle soorten en maten. Wij hebben basic tiroler broeken voor een scherpe prijs, maar wij hebben ook lederhosen van echt leer. Dus ga jij voor het eerst naar een oktoberfest of ben jij een tiroler in hart en nieren, bij Festival hebben wij de juiste lederhose voor iedereen. Zelfs voor dames en kinderen die graag een lederhose willen dragen hebben wij een speciaal assortiment.

Dirndl jurken kopen bij Festival

Heb jij een oktoberfest op de planning en ben je op zoek naar een dirndl jurk? Bij Festival hebben wij tiroler jurken in alle varianten. Ga jij voor een sexy variant van de dirndl jurken of ga jij toch voor een klasieke versie? Het maakt allemaal niet uit want bij Festival hebben wij het in alle soorten en maten. Wij hebben zelfs een dirndl jurk speciaal voor mannen. Bekijk ons volledige aanbod online of bezoek onze giga oktoberfest winkel in Doetinchem.

Oktoberfest kleding en accessoires in alle prijsklassen

Festival heeft het grootste assortiment in oktoberfest kleding en accessoires voor de beste prijs. Wij hebben alles om jouw perfecte tiroler outfit samen te stellen en je kunt het zo gek maken als jij zelf wilt. Van tiroler hoedjes in diverse kleuren tot wollen sokken, bij Festival slaag je altijd!