• Gratis verzending boven €60,-
  • Levering in Nederland, België en Duitsland!
  • 1500m² feestwinkel in Doetinchem

Carnavalswinkel Doetinchem

Ben je op zoek naar een carnavalskleding in Doetinchem of omgeving? Dan ben je bij Festival aan het enige en juiste adres. Wij hebben namelijk het grootste assortiment carnavalskleding, carnavalsaccessoires en feestversiering van de regio om van jouw carnavalsfeest een succes te maken! Festival is een winkel die al ruim dertig jaar actief is in feest- en carnavalsartikelen. In onze winkel van ruim 3200 m2 is er een ruime keuze aan carnavalskleding en accessoires. Bij ons vind je ruim 50.000 unieke producten. Hiermee zijn we de grootste van de regio. Met onze carnavalskleding ben je altijd en overal van de partij. Voor elk carnavalsfeest hebben wij bijpassende themakleding. Of je nu als clown, doktersassistente, viking, verpleegster, cowboy of non verkleed gaat, wij hebben er een outfit voor! Maar niet alleen voor volwassenen hebben wij toepasselijke feestkleding; ook voor jongens en meisjes vind je wat je nodig hebt. Breng daarom snel een bezoek aan Festival, jouw carnavalswinkel in Doetinchem.

Festival: jouw carnavalswinkel in Doetinchem

Het carnavalsfeest begint pas als je jouw carnavalsoutfit hebt gevonden. Bij Festival, een feestwinkel in Doetinchem die al ruim dertig jaar feest- en carnavalsartikelen verkoopt, slaag je altijd. Bij ons kun je terecht van brillen, pruiken en snorren tot aan hoeden, carnavalsjassen en meer. In onze mega feestwinkel van ruim 3200 m2 is er een ruime keuze aan sexy carnavalskleding, foute carnavalskleding en accessoires. Zo is er een hal ingericht met meer dan 10.000 carnavalskostuums. Kijk hier eens rond en raak geïnspireerd voor jouw feest of voor het carnaval. Breng dus snel een bezoek aan onze carnavalswinkel. Onze medewerkers helpen je graag met het uitkiezen en passen van de leukste carnavalsoutfits. Bij ons vind je carnavalskleding voor dames, heren, meisjes, jongens en zelfs baby’s. Met keuze uit wel meer dan dertig thema’s kun je het zo gek maken als jezelf wilt. We hebben ruime openingstijden en zijn voor de carnaval alle dagen geopend. En voor grote groepen rekenen wij groepskorting.

Waarom jij kiest voor carnavalswinkel Festival

Bij Festival in Doetinchem kun je terecht voor ieder feest. Wij maken jouw carnaval helemaal compleet met de mooiste en unieke carnavalskleding, carnavalsaccessoires en feestversiering. Lees hier jouw voordelen bij Festival:

  • Een inspirerende feestwinkel van 3200 m²
  • Meer dan 10.000 carnavalskostuums
  • Ruim 50.000 unieke producten op voorraad
  • Gratis verzending boven de € 60,00
  • Levering in Nederland, België en Duitsland

Carnavalskleding en themakleding kopen bij Festival

Voor ieder carnavalsfeest of themafeest kun je bij Festival in Doetinchem terecht. Met ruim 50.000 unieke producten voor de carnaval slaag je bij ons altijd. Op deze website staat een groot gedeelte van de collectie die wij ook in de winkel verkopen. In de carnavalswinkel is de collectie groter en zijn er meer artikelen te vinden. Kom dus gerust langs in onze winkel in Doetinchem!